diumenge, 9 de desembre del 2007

Segona porta... els personatges

Sobre els personatges podem comentar aspectes força diferents: ens hem sentit identificats amb el protagonista o amb algun altre personatge? Hauríem actuat de la mateixa manera? Els personatges poden ser extrets de la realitat o bé en en podríem trobar que tinguessin actuacions o pensaments similars? Passeu, si us plau,...

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!!!!
m'han agradat els personatges perquè els i pasaven coses de sentiments o de que despres te molts amics. Tambè perquè ha volgut expressar els seus sentiments.

Tamara Hernando Pareja.

Anònim ha dit...

Hola

El llibre de La Casa de les Acàcies m'han agradat els personatges perquè
el Marcel, primer no tenia amics i despres en va fer molts i també ba trovar el amor.

Marina Peñas.

Anònim ha dit...

A mi m'agrada molt l'actitud i la forma de ser del Marcel. Trobo que ell i jo, sí que tenim algo en comú però ho realitzem de formes diferents, com per exemple: fer esport, llegir, cuidar les plantes.... A en Marcel s'he li va morir el pare quan ell era molt petit, i no recorda gaires coses, només que a ell li va afectar molt, ara ho veu tot molt confús, però té una bona amiga que l'ajuda a superar tot això, la Gilardine.

Anònim ha dit...

a mi el que mes ma agradat dels personatges es la relacio entre el Marcel amb els amics, el Marcel amb la seva mare, pero sobretot la Geraldine. També era molt maca la novel·la perque era com si estiguesis a dins del conte i a mi aixo m'agrada molt. Molt maco el conte crec que si poges em compraria els seus llibres perque la trobo molt bona escriptora.

Anònim ha dit...

Els personatges m'han agradat molt perquè reflecteix la vida d'un nen que es te que adaptar a uns nous amics i una nova vida,en que tindra que superar obstacles
i sènamorara.

Anònim ha dit...

M'HA AGRADAT BASTANT EL PERSONATGE D'EN MARCEL.
PER LA SEVA MANERA DE PENSAR,I PER LA SEVA MANERA DE REACCIONAR DAVANT DELS CONFLICTES QUE SÓN COM ELS DE QUALSEVOL ADOLESCENT.
TROBO QUE ESTÀ BÉ QUE EN MARCEL TINGUI LES SEVES PRÒPIES IDEES QUE SÒN PROU DIFERENTS DE LES DELS SEUS AMICS.

Anònim ha dit...

Benvolguda Merçe, m'ha agradat molt el llibre de les Acàcies, sobretot els personatges en Marcel,en René etc.....
Trobo que els personatges son divertits amb sentiments molt divertits i amb un caràcter molt animat.

Jo vuldria felicitarla per aquet llibre tan entretingut, i espero que en pugui seguir fent per desprès jo els pugui llegir.

Anònim ha dit...

Estimada Mercè canela;

El teu llibre m'ha agradat molt.
Sobretot els personatges; El René, El Marcel, la mare..
Tots els personatges tenen sentiments molt diferents.
Peró el personatge que m'ha agradat més és el Marcel semblava una nena i la Geraldine un nen.

En resum m'ha agredat molt el teu llibre!

Anònim ha dit...

Benvulguda Mercè Canela,
m'ha agradat molt el teu llibre,
sobretot els personatges, com en René, en Marcel etc...
Trobo que els personatges tenen sentiments molt diferents, són divertits i moltes altres coses mes.El Marcel trobu que es molt bon amic, i s'interesa per les plantes, (que a mi m'agraden molt).
En resum, et vull felicitar per el teu llibre per que m'ha agradat molt i es molt interesant.
Espero que escrigis molts mes llibres per que m'agraden molt !.

Anònim ha dit...

Hola

A mi els personatges m'han agradat perquè reflecteixen coses que poden passar a qualsevol nen o nena
i tambè que es veuen en situacions dvertdes i que t'ho fan passar bé
llegint.

Per aixo et feçito per "La Casa de les Acàcies.

Anònim ha dit...

Benvolguda Mercè, m'agradaria dir-li que els personatges són molt divertits. M'encanta el Marcel perquè no és gens influenciable i té molt caràcter. Tots els altres personatges també m'agraden molt.
Espero que segueixi fent aquests llibres, perquè aconsegueix que el lector tingui una molt bona estona.

Anònim ha dit...

Aquest llibre m'ha semblat força interessant i entretingut, ja que el personatge del llibre, en Marcel, es troba obstacles en la seva nova vida a un altre poble, que intenta superar i inclòs aconsegueix fites personals que no s'havia plantejat, com per exemple es fa popular entre els amics que ha fet i inclòs s'enamora d'una noia, la Geraldine.
En definitiva, aquest llibre m'ha agradat molt.

Anònim ha dit...

Hola !
M'han agradat molt els personatges la Geraldine, la mare, el Thomas, el senyor Gouzes... Pero no m'ha agradat gaire en Marcel, m'hagues agradat que sigués una mica més atrevit, pero també trobo que es bona persona i poc a poc va fent amics i s'enamora, i aquest tros es molt maco.

Carla Garcia

Anònim ha dit...

Hola! el llibre de la casa de les acàcies es molt maco,expresa uns sentiments de tristesa però a la mateixa vegada de diversió.Trobo que es molt curt però es maco,el recomano

Anònim ha dit...

m'ha agradat molt aquest llibre perquè la relació entre el Marcel i en René era bona,es torna dolenta i torna a ser bona

Anònim ha dit...

A mi m'agradat molt el personatge d'en Marcel. M'agradat la seva manera de ser.També m'agrada la seva manera de reaccionar amb les coses dolentas de la vida, com per exemple la mort del pare.

Anònim ha dit...

Aquest llibre m’ha semblat força interessant i entretingut, ja que el personatge del llibre, en Marcel, es troba obstacles en la seva nova vida a un altre poble, que intenta superar i inclòs aconsegueix fites personals que no s’havia plantejat, com per exemple es fa popular entre els amics que ha fet i inclòs s’enamora d’una noia, la Geraldine.
En definitiva, aquest llibre m’ha agradat molt.

Anònim ha dit...

El personatge que m'ha agradat més es en René,també m'ha fet gracia la Lise, que no calla mai i sempre fa petar la xerrada, el Marcel té una enorme passió per les plantes, em pregunto la sensació que tindria al veure que havía arribat el senyor Gouzes a la casa de les acàcies quan ell estaba dins.

Anònim ha dit...

Un dels personatges que m'ha agradat més és en Marcel,el protagonista del llibre. És un nen obert, tot i que li costa fer amics. És molt curiós, amable i li agrada ajudar a la gent.
Tots els personatges m'han agradat molt, tot el que els hi passa fa que t'enganxis al llibre.

Anònim ha dit...

Hola Mercè el conte que ens van fer llegir a català m'ha agredat força, els personatges m'han agredat tots, en Marcel potser és el que m'ha agradat menys però és molt simpàtic.

Anònim ha dit...

Benvolguda Merçe, m'ha agradat molt el teu llibre, el personatge que més m'ha agradat
es el Marcel per la seva forma de ser i la
seva actitud també m'han agradat els altres personatges secundaris.

Anònim ha dit...

hola
m'ha agradat els personatjes parque els hi han passat moltes coses .a la mare i el fill tenen una relació molt solida per altra vanda el noi te problemes amb la colla i amb la germana d'un dels seus amics de la que s'ha anamorat

Anònim ha dit...

Benvolguda Mercè,
el seu llibre m'ha agradat bastant,
sobretot els personatges en concret m'ha agadat el Marcel perquè és un noi que a tingut molts problemes però que al final s'arregla tot. M'ha agradat molt el tema del llibre

Anònim ha dit...

Senyora Canela:

Els vostres personatges són molt aixerits,i m' han agradat molt.