diumenge, 9 de desembre del 2007

Primera porta...els temes de la novel·la

Recordeu que ja havíem explicat què enteníem per tema: què ens vol explicar l'obra? de quines coses ens està parlant, en realitat? Recordeu que l'argument el teniu resumit en el segon escrit.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La mort de les seu pare, m'agradat com s'ha trectat, perquè la mare intenta que el nen no ho recordi. El pobre nen cada vegada li agafa més confiaça a la mare. El tema del jardí, un jardí misteriós, em dona una sensació d'intriga, perquè a mida que vas llegint el llibre, tens més ganes de saber que hi ha dins aquell jardí. Un cop el nen està ha dintre el jardí amb la nena, una amiga que ha fet nova, és fantàstic perquè entra en un món molt diferent. Quan els dos tenien una mica de por, i s'agafen de la mà és un moment molt dolç.

Anònim ha dit...

Una de les parts que m'ha agradat més del llibre, és quan en Marcel i la Geraldine entren furtivament a la casa de les Acàcies i s'endinsen dins el laberint del Sr. Gouzes, van caminant sense fer soroll fins que troben la sortida.

Anònim ha dit...

hola

he llegit el llibre de "la casa de les acácies",m'agradat molt perqué explica coses de la vida real i no fantàstiques.

estic molt contenta que hagi escrit aquest llibre

Anònim ha dit...

Hola e llegit el llibre ''la casa de les acásies'',m'agradat perqué la manera qe en Marcel descriu la Geraldine ,el jardí...