diumenge, 9 de desembre del 2007

Porta oberta... un espai participatiu

Ha arribat el moment que hi pugueu dir la vostra: ara es tracta que expliqueu què us ha semblat La casa de les acàcies. Heu d'adreçar els vostres comentaris a l'apartat que sigui més adequat segons allò que vulgueu explicar, d'entre els que hi ha a continuació.
Mireu d'escriure frases que no siguin excessivament llargues i que siguin clares i entenedores; tingueu molta cura de la sintaxi, de l'ortografia i de l'expressió en general, recordeu de signar els textos amb el vostre nom real (a l'apartat Àlies). Allò que hàgiu escrit ho podrà llegir qualsevol persona, per tant: sigueu respectuosos i recordeu que, en aquest cas, la vostra imatge pública depèn de què heu escrit i de com ho heu escrit. És a dir:els vostres escrits són la vostra carta de presentació. Aneu obrint, si us plau, la porta que més us plagui i deixeu els vostres comentaris.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest llibre m'ha agradat molt, perquè trobo que l'escritora s'expressa molt bé. És un llire que juga amb moltes sensacions: la tristesa, l'alegria, la por, la diverció, l'enamorament....etc
Fa que el lector disfruti una bona estona i es pugui posar realment dins la història. Els personatges són molt diverssos i divertits.

Anònim ha dit...

Aquest llibre està molt bé. Perquè semble com si et fiquesis dins la història. L'escriptura és molt entenadora i divertida, i l'escriptora s'expressa molt bé. A mi m'agrada quan entra en el bosc i lestan apunt d'engainxar