dimecres, 26 de març del 2008

Què farem, què direm? de Pep Coll

Aquest és el llibre que heu estat llegint al llarg d'aquest mes de març. Com sabeu hi surten la Bet, l'Iu i, és clar, els minairons que quan surten del canut no poden estar sense fer res.

Per a aquells que les vulgueu consultar us deixo algunes adreces d'interès:

sobre l'autor, Pep Coll:

http://www.escriptors.cat/autors/collp/

sobre els minairons i la mitologia del Pirineu:

http://muntanyanet.bloc.cat/post/640/99221

http://ca.wikipedia.org/wiki/Minairons

http://www.lleidatur.com/cat/ruta_mainarons.html

http://www.rodamots.com/calaix.asp?text=minairons

aquesta última adreça és especialment interessant perquè hi trobareu algunes rondalles del Pirineu que Pep Coll va recollir al llibre Muntanyes maleïdes.

Que us ho passeu molt bé llegint-lo!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La historia que més m’ha agradat ha estat “El bordegot que va veure els minairons” Perquè el noi es pensava que li ensenyarien els minairons hi es va trobar que els mossos de la casa li van fotré una bona pallissa per ser tant curiós.

Anònim ha dit...

Hola Sebi,la part que més m'ha agradat es gairebe per le final quan fan el partit de basquet: Madrid-Barcelona(amb el Iu) que al final guanyen però una mica irreal si que ho es perque la pilota la fican els minairons no els jugadors!

Anònim ha dit...

hola eusebi la part mes maca per a mi es quan aquells brètols li roban la bossa a la Elisabeth

Anònim ha dit...

Eusevi m'agradat molt, però igualment al principi no jo pensava que si seria un rotllo però ma sorpres molt en reaalitat quan ma començat a agradar a sigut al final i no al principi.
La meva part preferida a sigut quan els nens del poble an començat a fer-li les preguntes al cosi de la Bet de Barceona, i els Barcelonins no en saven gaire d'un poblet com Esterri.
Espero que t'agaradi el meu comentari.

Cordilment Eduardo Carreras Vico